Известие

Collapse
No announcement yet.

HHO Системи (Водородни с-ми за Икономия на гориво)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Писна ми да пиша и да се разправям...
    Ще говоря днес със собственика на колата ако може да я взема и да я покарам малко!
    Неискам и аз да пиша еи така... Карам меря и каквото се получи
    Пак напомням, карал съм я преди и след процедурата и според мен има разлика и затова пиша така
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
      Писна ми да пиша и да се разправям...
      Ще говоря днес със собственика на колата ако може да я взема и да я покарам малко!
      Неискам и аз да пиша еи така... Карам меря и каквото се получи
      Пак напомням, карал съм я преди и след процедурата и според мен има разлика и затова пиша така
      Точно, с мерене му е майката, иначе само си правим вятър.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Нашата фирма за това инвестира до тук около 1500 лв. само за тестове и проби.. оказа се че в България има много некачествени клетки !!! Ако копувате много внимавайте какво и от кого взимате .. повечето протичат, ръждясват и само грижи и ядове !!!
        Другата седмица трябва да пристигне голямата клетка за багера .. дават и 8 литра на минута при едва 15 ампера Багера харчи около 15 литра нафта на час ... ще видим какво ще се получи за 1 месец с клетката ... после се сваля и отива на камион ...... ти да видиш
        Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
        Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

8 литра в минута прави 480 литра на час,при налягане равно на околния въздух в така получения обем газ се съдържа точно 44 грама водород който както пише по горе отделя наистина три пъти повече енергия при изгаряне в двигателя от въглеводородните горива(бензин,нафта,пропан-бутан и метан)-тоест ще замести около цели 130 грама или 0,14 литра нафта или бензин примерно.При посочения по горе разход от 15 литра на час това е около 1%.Ако откачите акумулатора на трактора от алтернатора и го използвате само за да захранвате генератора,ще реализирате така изчислената значителна икономия на гориво.
          За да реализирате по-голям процент икономия ви препоръчвам да увеличите броя на генераторите 20 пъти,като за да работят ще е необходимо и капацитета на акумулаторите да е подбран така,че да осигурят нужното електричество за работата на генераторите,тогава ви гарантирам 20% икономия на нафта, или около 3 литра на час.
          Last edited by 546; d.m.y г., 19:28.

Comment

В момента колата се кара чат пат от мен и от собственика и с изключена клетка!!!
            Ще навием към 300-400км така, като си пазим и аз и тои бележките и старателно си описваме в тевтера кога кои какво налива при какви километри и тн (за момента разхода на колата се върти около 7,2 литра)!!!
            Хубавото е ,че се кара всеки ден и бързо минават километрите...
            След някои и друг ден като понавием километраж я закачаме и пак наново мерене...

Comment

Ей Мимо ей това вече е сериозна приказка :P
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

В момента колата се кара чат пат от мен и от собственика и с изключена клетка!!!
                Ще навием към 300-400км така, като си пазим и аз и тои бележките и старателно си описваме в тевтера кога кои какво налива при какви километри и тн (за момента разхода на колата се върти около 7,2 литра)!!!
                Хубавото е ,че се кара всеки ден и бързо минават километрите...
                След някои и друг ден като понавием километраж я закачаме и пак наново мерене...
                по принцип първо доказваш теоретично работата на устройството след което правиш опитна постановка която да докаже теорията. в твоя случай искате да докажете че нещо което на теория не работи, работи на практика. с две думи очаквам равния резултат от измерванията
                точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                  по принцип първо доказваш теоретично работата на устройството след което правиш опитна постановка която да докаже теорията. в твоя случай искате да докажете че нещо което на теория не работи, работи на практика. с две думи очаквам равния резултат от измерванията
                  so typically for bulgarian people
                  ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Какво се случва в ДВГ при добавяне на HHO
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Леле, работата е доста сериозна.

sigpic

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=BRTZ1r-BsFU
                        http://www.youtube.com/watch?v=8B1Pk3ym1eo

... и все още нее ясен състава на получения газ

До момента сме навили около 250км без клетката, още 150 и я закачаме...

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=BRTZ1r-BsFU
                          http://www.youtube.com/watch?v=8B1Pk3ym1eo

... и все още нее ясен състава на получения газ

До момента сме навили около 250км без клетката, още 150 и я закачаме...
                          Нещата могат да се представят по различен начин и да се възприемат също така различно.
                          1. Джон Атанасов не е изобретил ПС-то, той е един от многото участници, а истинското му име е JOHN VINCENT ATANASOFF, а не само Джон Атанасов, ако решиш да спориш прочети това
                          2. Продължавам да си мисля, че бълбъкатора е пълна измишльотина, дори да ми кажеш, че след теста ти има резултати, които подкрепят твоите теории за икономия, то мнозинството казва, че няма (имам предвид тези, които са го монтирали и са го тествали)

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщение
                            Нещата могат да се представят по различен начин и да се възприемат също така различно.
                            1. Джон Атанасов не е изобретил ПС-то, той е един от многото участници, а истинското му име е JOHN VINCENT ATANASOFF, а не само Джон Атанасов, ако решиш да спориш прочети това
                            2. Продължавам да си мисля, че бълбъкатора е пълна измишльотина, дори да ми кажеш, че след теста ти има резултати, които подкрепят твоите теории за икономия, то мнозинството казва, че няма (имам предвид тези, които са го монтирали и са го тествали)
                            Абе мен не ме интересува кое как може да се представи и възприеме... Интересува ме като навием около 400км без и после с включена клетка да има икономия

Comment

да има икономия
                              както казала циганката - дали,дали.... ама надали
                              гледам сериозен човек си, като излезе че икономия няма какво ще правиш.
                              точка

Comment

Вместо да набивате пари за глупости, защо не си мапнете колите. Резултата май ще е по-добър. Ако не искате ремап, може с тези "парички" да си пооправите я окачване, ч нещо друго.....

Comment

Working...
                                X